johne.dk

 

 

Hvis I betragter dåben som Jeres barns første store fest og mener at dagens kjole skal være festlig og anderledes.  Har vi kjolen til dig. 

Vil I starte en tradition i  familien så kræver det selvfølgelig at I tænker lidt mere over hvilken kjole I køber.  Den vil typisk være lidt mere traditionel, da den skal holde i flere generationer og måske også skal passe til både drenge og piger. Hvis I i stedet  lejer en kjole, kan I vælge kjolen der passer  netop til Jeres barn.

Har du en brudekjole hængende i skabet som du ikke skal bruge igen, men som du godt kunne tænke dig at bruge til noget. Så tal med os om mulighederne for at få lavet den om til en dåbskjole. Hvis du ikke lige kan se din fine kjole komme under saksen, kan vi i stedet lade resterne af dit slør indgå i en flot ny dåbskjole.

Er din mand træt af at hans søn skal tilbringe sin første store festdag i kjole, så er dette et af de få steder hvor du kan finde et flot udvalg i dåbsdragter .

Vores kjoler og dragter er  str. 62-68, hvis ikke andet er angivet. Vi kan sagtens lave andre størrelser, hvis du har brug for det, ring eller skriv for at høre nærmere.

Kjolerne koster mellem kr. 1.100,- og kr. 1.900,- og dragterne mellem kr. 900,- og kr. 1.2 00,-
Priserne ved leje kan ses på de enkelte kjoler eller dragter.  Lejepriserne er eksklusiv rensning.

Har I ikke mulighed for at komme forbi Kgs. Lyngby, sender vi gerne en kjole eller en dragt til Jer. Det koster kr. 50,-